De collectie is te koop in Olivera's atelier. U kunt terecht ook bij een van de volgende verkooppunten: Textiel Museum Tilburg | Thinking of Holland Amsterdam | Zaadelmakerij Nijmegen | Rachmaninoff Wonen Utrecht | MLB galerie | ZILCH Nijmegen | VERBAU

MondkapjesIn deze tijd die vraagt om social distancing voelt Olivera zich geroepen om een sociaal project te starten. Olivera verdiepte zich in het op de juiste manier en van het juiste materiaal vervaardigen van wasbare mondkapjes. De effen mondkapjes zijn bij haar te bestellen voor € 18,00 per twee (beschikbare kleuren: antraciet, lichtgrijs en grijsgroen). De mondkapjes met print (Vlisco) zijn te bestellen voor € 12,50 per stuk.

Meer informatie over bestellen op de pagina Nieuws.

De mondkapjes van Olivera zijn ook te koop bij de volgende verkooppunten:
https://mlbgalerie.nl/
https://www.zaadel.nl/
https://artshop.kunstmagazijn.nl/souvenirs-gifts/accessoires/mondkapjes/ 


Flagbag
De flagbag is een door Olivera ontwikkelde draagtas op basis van gerecyclede materialen. Elke tas is hand­gemaakt en uniek. De sterke stof komt van gebruikte vlaggen van musea die voor elke tentoonstelling nieuwe vlaggen laten maken. De flagbag is licht en kan door zijn handige formaat altijd met u mee, zodat u geen plastic tasjes meer nodig hebt. Hiermee draagt u bij aan een goed milieu. De verkoopprijs is € 17,50.


Stoelensokjes klassiek
De stoelensokjes zijn bedoeld voor de voeten van uw stoelen en zijn al 15 jaar onderdeel van de collectie, vandaar echte klassiekers! Ze dempen het geluid van schuivende stoelen en beschermen de vloer tegen het krassen van stoelpoten. Maar vooral zijn de sokjes een sieraad in uw woning of bedrijf.

De sokjes worden voor het grootste deel gemaakt in Nepal, waarna Olivera ze zelf met de hand nabewerkt. De sokjes zijn verkrijgbaar in de kleuren donker- en lichtgrijs tweed melange, groene en oranje tweed melange, of ecru. De sokjes zijn 17 centimeter hoog, en zijn er in twee maten: 15-19 mm of 25-30 mm doorsnee. Ze kosten per vier stuks € 35,00.

Hier onder de beschikbare kleuren van de klassieke stoelensokjes.
(kleur op beeldscherm kan afwijken van de werkelijkheid)


Stoelensokjes 2.0
In navolging van de klassieke stoelensokjes die Olivera al 15 jaar in haar collectie heeft, zijn hier nu de stoelensokjes 2.0! De functie is hetzelfde, de uitstraling is anders. Een product dat trouw blijft aan het ambacht, duurzaam en lokaal geproduceerd van gecertificeerd materiaal. GIFVRIJ conform Öko-Tex test no. 990585 en 100% recyclebaar. 

Deze nieuwe sokjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, (kobalt)blauw, oranje, rood en grijs, en eventueel ook geschikt voor vierkante stoelpoten. De stoelensokjes 2.0 zijn verkrijgbaar in twee maten; geschikt voor stoelpoten met een doorsnee van 15-19 mm en 25-30 mm. Een set van 4 kost € 29,00.

Hier onder de beschikbare kleuren van de stoelensokjes 2.0
(kleur op beeldscherm kan afwijken van de werkelijkheid)


Overige items uit de collectie: